2020-07-06 21:21:56

ODLAZAK OSMAŠA 2020.g.

Na današnji dan, 6.srpnja 2020.godina, s ponosom i tugom ispratili smo ovogodišnju generaciju osmaša.

Današnji dan bio je posebno emotivan u OŠ Novigrad. Još jedna generacija osmaša završila je svoje osnovnoškolsko obrazovanje i spremna je za nove izazove. Ove godine je oproštaj bio još dirljiviji  jer su zadnji mjeseci protekli u nastavi na daljinu, koja je donijela  međusobnu udaljenost i naglasak na samostalno učenje i svladavanje problema, a oduzela radost međusobnog druženja i nepredvidljive svakodnevnice. Naši osmaši uglavnom su se dobro snašli i u ovom novom radnom okruženju, te s uspjehom završili razred, što im daje velike šanse za upis u srednju školu koju će odabrati.

Razrednica, prof.matematike Natalija Rudić, počastila je svoje učenike malom zakuskom, a oni su  joj , pažljivo odabranim poklonom,  zahvalili na brizi i podršci koju im je pružala.

Troje učenika ovog razrednog odjela dobilo je pohvalnice zbog uspjeha na školskom natjecanju iz povijesti te plasmana na županijsko natjecanje. To su Petra Buterin i Ante Buterin, te Ana Bakić, koja je ujedno proglašena za učenicu generacije. Petra Buterin je pohvaljena i zbog uspješnog sudjelovanja na smotri Lidrano.

Svim učenicima ovog razrednog odjela želimo puno sreće i uspjeha u srednjoj školi i budućem životu.

 


Osnovna škola Novigrad