2020-02-15 19:20:57

LiDraNo 2020.

U srijedu u Osnovnoj školi Novigrad, 12. veljače 2020., u 9,00 sati počeo je LiDraNo-općinski susret učenika osnovnih škola Zadarske županije.

U srijedu u Osnovnoj školi Novigrad, 12. veljače 2020., u 9,00 sati počeo je LiDraNo-općinski susret učenika osnovnih škola Zadarske županije. Čak 23 škole predstavljale su svoje radove. U konkurenciji se našlo 48 literarnih radova, 28 dramsko-scenskih pojedinačnih nastupa, 13 dramsko-scenskih skupnih izraza te 10 novinarskih radova.

Svečano otvorenje Smotre uveličao je kratak zabavni program učenika naše škole. 

Nakon tri sata programa pred stručnim i objektivnim povjerenstvom našao se vrlo težak zadatak-odabrati određeni broj radova iz svake kategorije za prolazak na županijsku smotru, jer su svi bili sjajni. Svim učenicima i mentorima od srca čestitamo i želimo mnogo sreće na daljnjim razinama.

SUDIONICI  SMOTRE: OŠ Benkovac, OŠ Braće Ribar iz Posedarja, OŠ Braće Ribar iz Pridrage, OŠ Franka Lisice iz Polače, OŠ Galovac, OŠ Ivan Goran Kovačić iz Lišana Ostrovičkih, OŠ Jurja Barakovića iz Ražanca, OŠ Jurja Dalmatinca iz Paga, OŠ Nikole Tesle iz Gračaca, OŠ Novigrad, OŠ Obrovac, OŠ Pakoštane, OŠ Petar Zoranić iz Jasenica, OŠ Petar Zoranić iz Nina, OŠ Poličnik, OŠ Privlaka, OŠ Starigrad, OŠ Stjepana Radića iz Bibinja, OŠ Sukošan, OŠ Sveti Filip i Jakov, OŠ Vladimira Nazora iz Škabrnje i OŠ Zemunik.

Zahvaljujemo i članovima prosudbenih povjerenstava:

ZA  LITERARNI  IZRAZ:

Vlatko Majić, prof. Vesna Karuza, prof. Marijana Roščić, prof.

ZA  DRAMSKO-SCENSKI SKUPNI IZRAZ:

Tamara Šoletić, glumica Žana Bumber, glumica Maja Šimić, redateljica

ZA  DRAMSKO-SCENSKI  POJEDINAČNI  IZARAZ:

 Sunčica Sodar, dramaturginja Jadranka Svaguša, dramski producent Vinko  Radovčić, redatelj

ZA  NOVINARSKI  IZRAZ:

Ivica Nevešćanin, novinar Žana Ljuština, novinarka Anamarija Bilan, novinarka

 


Osnovna škola Novigrad